Loading...

Een unieke Smart Twin tool in je eigen huisstijl

Communiceer waardevolle woninginformatie en verduurzamingsmogelijkheden via je eigen online en offline omgeving

Een Smart Twin white label

Voor instanties als banken, hypotheekadviseurs en andere organisaties actief in onroerend goed bestaat de mogelijkheid om een zogenaamd white label van Smart Twin af te nemen. Zo kun je in een eigen huisstijl de betrouwbare woninginformatie en uitgebreide rapporten van Smart Twin gebruiken en presenteren aan professionals, woningeigenaren en huurders en hen snel voorzien van het allerbeste energieadvies.

De voordelen

✔️ Uitgebreide online en offline woninginformatie voor optimale verduurzamingsadviezen

✔️ Laagdrempelig en eenvoudig in gebruik

✔️ Woninginfo, verduurzamingsopties en subsidies op één plek

✔️ Contact tussen fabrikanten, uitvoerders en serieus geïnteresseerde bewoners

✔️ Eenvoudig offertes uitbrengen

✔️ Digitale én fysieke communicatiemiddelen in eigen huisstijl

✔️ Van eenvoudige tot professionele digitalisering van woningen

✔️ Preferred partners en/of partijen uit Verbeterjehuis inzetten voor verduurzaming

Hoe werkt de Smart Twin-technologie?

Het slimme digitale evenbeeld van een woning wordt samengesteld met behulp van open data, zoals kadastergegevens en luchtfoto’s en vormt de basis van Smart Twin. Vervolgens zijn er drie opties voor het verder aanvullen van de woninginformatie:

1. Quickscan
Door het beantwoorden van een aantal vragen ontstaat een eerste beeld over de woning en de verduurzamingsmogelijkheden.

2. Bewoners digitaliseren zelf hun woning
Ook kan de bewoner zelf aan de slag met het digitaliseren van zijn of haar woning (zelfstandig of bijv. samen met een energieloket). Dit levert behoorlijk betrouwbare adviezen en berekeningen op. Bewoners kunnen op basis hiervan offertes aanvragen bij gecertificeerde uitvoerende partijen.

3. Smart Twin levert professionele digitalisering
Het meest uitgebreide en betrouwbare 3D-woningmodel ontstaat wanneer Smart Twin de woning digitaliseert. Dankzij de intern aanwezige technische en bouwkundige kennis ontstaat een zeer betrouwbaar woningmodel, dat de meest gedetailleerde berekeningen en energieadviezen oplevert.

Bij alle drie de scenario’s worden in toenemende mate bouwkundige consequenties, realistische kostenindicaties en relevante subsidiemogelijkheden verwerkt in de voorgestelde verbeteropties. Smart Twin levert daarnaast gedetailleerde technische rapporten, voor onder meer NTA 8800 en ISSO51, die o.a. bouw- en installatiebedrijven een flinke tijdsbesparing opleveren. In een persoonlijk energiebespaarrapport vindt de bewoner alle voor hem of haar relevante informatie terug.

Mijn Thuis: alle woninginformatie in een unieke uitgaveOm bewoners namens je organisatie nog beter te kunnen informeren over de verduurzamingsmogelijkheden
van hun eigen woning kan Smart Twin een op maat gemaakt magazine creëren voor iedere woning in Nederland. Hierin vinden bewoners, prospects of bestaande klanten uitgebreide informatie over hun eigen woning, advies over de meest relevante verduurzamingsmogelijkheden, achtergrondinformatie en interessante extra’s. Door Smart Twin zowel online als offline in te zetten, bied je de optimale communicatiemix om je doelgroep op verschillende manieren te bereiken en te activeren.

Bekijk brochure

Wil je het een en ander op een later moment nalezen of gemakkelijk doorsturen? Lees dan deze brochure eens door. Daarmee heb je alle informatie op de pagina overzichtelijk op een rijtje.

Smart Twin wordt op dit moment al gesteund of gebruikt door