Loading...

Woningverkoop was nog nooit zo makkelijk

Waardevolle woninginformatie toevoegen aan uw verkoopbrochure en de mogelijkheden om een woning te verbeteren tonen aan kopers en verkopers

Ik wil Smart Twin als verkoopassistent!

Samen informeren we een kandidaat-koper optimaal over de woning die men op het oog heeft.

In een op maat gemaakt magazine vindt de kandidaat-koper alle relevante woninginformatie bij elkaar. Ook krijgt hij of zij de mogelijkheid om in een online 3D-model het huis al geheel naar wens aan te passen, te kijken naar de beste verduurzamingsmogelijkheden en de woning virtueel in te richten of te verbouwen. Zo zijn mijn digitale tools een waardevolle aanvulling op uw verkoopbrochure.

Zo zorg ik ervoor dat u en de verkoper optimaal worden ondersteund.

De voordelen op een rij

●  Woningen verkopen met slimme 3D-modellen
●  Mogelijkheden tot digitaal inrichten
●  Inzicht in complete verduurzamingspakketten
●  Razendsnelle berekeningen
●  Optimaal zicht op future proof wonen

Mijn tHuis Magazine

Met een uniek magazine, dat in uw huisstijl is vormgegeven, kunt u kandidaat-kopers inzicht geven in alle relevante woninginformatie. Wat zijn de basisgegevens van de woning, hoe duurzaam is de woning op dit moment én: wat zijn de concrete verduurzamingsmogelijkheden? In een energiedossier vindt u alle informatie handig bij elkaar. Mijn tHuis Magazine toont een aantal bespaarscenario’s en wijst uw klanten op de financieringsmogelijkheden en de eventuele duurzaamheidskorting op de hypotheek.

Online 3D-model

In mijn online omgeving vinden kandidaat-kopers allerlei relevante informatie over de woning; van plattegronden tot het huidige energieverbruik en mogelijke verduurzamingsmaatregelen. Hier kunnen zij de verduurzamingsmogelijkheden van de specifieke woning uitgebreid onderzoeken. Hoe kan men de woning het best isoleren? Hoeveel zonnepanelen passen er op het dak? Wat zijn de kosten daarvan, welke subsidies zijn er mogelijk en wat leveren de energiebesparende maatregelen precies op?

Verbeterpakketten

Ik geef concrete voorbeelden van verbeterpakketten die mogelijk zijn voor de specifieke woning. Deze worden weergegeven in overzichtelijke tabellen. Hierbij is gerekend met de meest actuele en realistische cijfers. De huidige situatie wordt daarin afgezet tegen verschillende verbeterpakketten. Zo geef ik inzicht in de verbetermaatregelen met (afzonderlijke en totale) kosten, het energielabel van de woning en de totale woonlasten. Ik maak ook de waardestijging van de woning inzichtelijk die ontstaat door het toepassen van de verbeteringen.

Offertes aanvragen

Bij iedere mogelijke verbetermaatregel krijgen kopers inzicht in de energiebesparing, bijbehorende kosten en bouwkundige consequenties, maar ook in de subsidiemogelijkheden. Ik doe ook passende suggesties voor partijen die de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Onder meer op basis van locatie, inhoud van de aanvraag en expertises. Vervolgens kan de bewoner direct op maat gemaakte offertes aanvragen. Aan de hand van een energiebespaarrapport, NTA 8800-rapportage en een ISSO51/warmteverliesrapport stellen uitvoerende partijen snel een op maat gemaakte offerte op.

Virtuele woning inrichten

Ook de inrichting van de woning kunnen potentiële kopers visualiseren in de 3D-woning. Willen zij alvast kijken of de huidige bank past op de plek die zij daarvoor hebben bedacht? In de plattegronden kunnen zij naar lieve lust schuiven met meubels, de indeling van de woonkamer aanpassen en binnenwanden verwijderen of plaatsen. Ook kan er worden onderzocht of het plaatsen van een aanbouw of dakkapel mogelijk is. En het mooie is: ik reken direct de gevolgen voor de energiekosten door.

Neem contact met ons op!

+31 73 750 63 65 info@smarttwin.nl