Loading...

Dynamische, digitale woninginformatie

Optimaal inzicht in uw woningvoorraad en samen met uw huurders aan de slag met verduurzaming.

Ik wil Smart Twin voor mijn woningcorporatie!

Ik help uw woningcorporatie met het toekomstbestendig beheer van uw vastgoedportefeuille. Alle informatie over uw woningvoorraad sla ik op in mijn slimme 3D-woningmodellen. Hiermee bied ik op ieder moment de meest actuele berekeningen, scenario's, adviezen en rapporten. Zo wordt uw woningbeheer voorspelbaar en bent u klaar voor de toekomst!

Ontdek ook de Complexverkenner

De voordelen op een rij


   Alle vastgoedinformatie op één plek in úw IT-landschap
   Eenvoudig actueel te houden
   Toekomstbestendige informatie
   Bouwkundig onderlegd
   Modulair opgebouwd

Optimaal inzicht in uw vastgoedbeheer

Met het inzicht dat ik u bied, kunt u uw vastgoedbeheer veel beter controleren en sturen. Wanneer u weet hoeveel woningen directe aandacht behoeven, zijn toekomstig onderhoud, het MJOP, bijbehorende kosten en waardevastheid veel beter te voorspellen. Zo kunt u de huurpunten van uw vastgoedportefeuille verbeteren en toezien op een maximalisatie van de verhuur.

Méér dan een digital twin

Ik ben niet zomaar een eenvoudige kopie van een woning. Ik kan mezelf namelijk doorrekenen en constateer helemaal zelfstandig wat bijvoorbeeld het energielabel en de gebruikersoppervlakten van een woning zijn. Wanneer er in een woning een wijziging is aangebracht, pas ik direct alle bijbehorende gegevens aan naar de nieuwe situatie. Zo houdt u uw vastgoedportefeuille eenvoudig actueel!

Slimme scenario's

Wanneer u groot onderhoud of verduurzaming overweegt, laat ik u aan de hand van scenario’s zien welk veranderpotentieel de betreffende wijk of woning heeft. Daarbij maak ik inzichtelijk welke financiële en bouwtechnische consequenties bepaalde aanpassingen met zich meebrengen. Hierdoor kan onderhoud eenvoudig worden voorspeld en zijn de mogelijkheden voor renovatie en verduurzaming snel duidelijk!

Optimale samenwerking

Ik geef u en uw ketenpartners op ieder moment toegang tot de meest actuele informatie! Hierdoor wordt de coördinatie van projecten versimpeld, communicatie verbeterd en planning geoptimaliseerd. Doordat ik alle betrokken partijen up to date houdt, worden fouten en misverstanden geminimaliseerd en zijn onnodige return-visits verleden tijd.

Beginnen met weinig data

Doordat ik moeiteloos aansluiting vind op uw primaire systeem kunt u ‘klein’ beginnen, met input van weinig data vanuit uw woningcorporatie. Een beginnende samenwerking vergt dus slechts een beperkte inspanning en kan gedurende het gebruik gedetailleerder worden ingevuld.

Neem contact met ons op!

+31 73 750 63 65 info@smarttwin.nl