Loading...

Ben je fabrikant of leverancier van verduurzamingsmaterialen, zoals duurzame apparaten, zonnepanelen, beglazing of warmtepompen? Door je producten op te nemen in Smart Twin, worden deze direct toegankelijk voor eindgebruikers. Met één druk op de knop vragen particuliere woningeigenaren en huurders een offerte aan en krijgen corporaties inzicht in je aanbod. Via het overheidsplatform www.verbeterjehuis.nl komen je producten vanaf dit najaar in huis bij heel verduurzamend Nederland.

Aanmelden

De voordelen voor fabrikanten

  • Altijd goed geadviseerde klanten
  • 100% BIM
  • Offertes met één druk op de knop aangevraagd
  • Landelijk bereik
  • Geen extra marketing- en salesinspanningen

Advies over verduurzaming

Vanaf september 2022 betreden woningeigenaren en huurders via de website www.verbeterjehuis.nl hun virtuele woning. Hierin ontdekken zij hun eigen verduurzamingsmogelijkheden. Waar valt winst te behalen? Heeft de woning nog geen dakisolatie? Kan er nog dubbel glas worden aangebracht? Is een warmtepomp een goede optie? Op basis van alle beschikbare woninginformatie en extra input vanuit de bewoner geeft Smart Twin volledig op maat gemaakte adviezen.

Werk uit handen

Deze verduurzamingstool is een gebruiksvriendelijke, intuïtieve omgeving. Gebruikers hebben geen enkele technische kennis nodig en vinden snel de weg in hun digitale woning. Dankzij het maatwerkadvies dat Smart Twin hen geeft, hoef je potentiële klanten niet meer intensief te informeren over hun ideale oplossing. Zij zijn al helemaal op de hoogte. Ook legt Smart Twin direct de verbinding met dealers, monteurs en installateurs. Zo vergroot je in één klap je afzetmarkt, zonder dat je extra marketing- of sales inspanningen hoeft te leveren.

Slimme BIM-bibliotheek

De technische basis is de grootste BIM-bibliotheek van Nederland. Deze bevat volledig gespecificeerde producten van honderden fabrikanten en leveranciers. Door je producten in deze database op te nemen, worden deze beschikbaar voor duizenden bouwprofessionals. Zo kun je hen je totale productassortiment in 2D en 3D aanbieden. Via deze digitale omgeving bereik je nu dus ook de particuliere markt!

Heb je al een presentatie in de BouwConnect Bibliotheek (BCB)? Dan nemen wij je gegevens gratis op in het bedrijvenregister. Ben je nog geen deelnemer in BCB, dan bekijken we graag samen met jou de mogelijkheden. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Ja, dat is mogelijk. Meld je aan en je kunt Smart Twin 3 maanden lang gatis uitproberen met een proefaccount.

Het vernieuwde platform verbeterjehuis.nl gaat medio oktober 2022 live. Op dat moment wordt het proefaccount actief.

Nee, helemaal nergens. Het proefaccount is gratis en geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting. Als je niets doet, wordt je gratis proefaccount Smart Twin Uitgebreid na drie maanden automatisch teruggezet naar een kosteloos Smart Twin Basis-account.

Ben je als fabrikant al aangesloten bij BouwConnect? Dan voegen we je graag GRATIS toe aan Smart Twin.

Neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat je producten ook in Smart Twin gekozen kunnen worden.

Smart Twin / Verbeterjehuis.nl bieden allerlei nieuwe mogelijkheden. Via het platform Verbeterjehuis.nl. kun je je afzetmarkt in één klap aanzienlijk vergroten. Hiermee komt namelijk ook de particuliere markt binnen handbereik! Met één druk op de knop kan een serieus geïnteresseerde een offerte aanvragen. Verbeterjehuis.nl wordt dé plek waar producten en diensten op de juiste manier in beeld komen, direct bij de eindgebruiker.

Maar dat is nog niet alles. Ook woningcorporaties, VVE’s en gemeenten gebruiken Smart Twin. En dat zal in de toekomst alleen maar toenemen.

Om als fabrikant deel te nemen aan Smart Twin is het noodzakelijk dat (een deel van) je producten zijn opgenomen in de BouwConnect Bibliotheek (BCB).
Natuurlijk helpen we je daar graag bij. Neem contact met ons op, dan gaan we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op!

+31 073 750 63 65 info@smarttwin.nl