Loading...

Fijner en slimmer wonen

Ik wil een energielabel!

U gaat uw woning verkopen? Daar komt, zoals u weet, heel wat bij kijken. Laat mij u helpen om één deel van de puzzel een stuk eenvoudiger te maken; het energielabel.

Sinds januari 2021 bent u namelijk verplicht om bij de verkoop van uw woning een definitief energielabel te overleggen aan de (potentiële) koper van uw woning of aan uw makelaar. Hiervoor moet een fysieke woningopname worden verricht door een energieadviseur.

De voordelen op een rij


   Goedkoop en betrouwbaar energielabel

  Snelle woningopname

   Al uw woninginformatie in een 3D-model

  Advies voor energiebesparing en verduurzaming

Snel een betrouwbaar energielabel

U kunt hier uw energielabel aanvragen. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie en we maken meteen een afspraak voor een opnamebezoek. Tijdens dit bezoek komt een van onze gediplomeerde adviseurs een aantal gegevens opnemen. Doordat ik al heel veel informatie over uw woning paraat heb, hoeft dit bezoek maar een uur te duren. Uw definitieve energielabel is razendsnel gereed!

Uw digitale woning

Is uw energielabel klaar? Dan vindt u het terug in de digitale omgeving van uw woning. Maar dat is niet alles! In dit interactieve 3D-model kunt u uw woning van binnen en buiten bekijken. Op basis van mijn uitgebreide woninginformatie kan ik allerlei berekeningen voor u maken en laat ik u zien hoe u uw woning kunt aanpassen. Wilt u kijken of die nieuwe bank die u op het oog heeft, gaat passen? Of wilt u weten hoe groot uw nieuwe keuken mag zijn? U ziet het direct in uw eigen digitale woning.

Slim energie besparen

Ik maak inzichtelijk hoe u kunt besparen op uw energierekening. Hiervoor voert u eenvoudig het energieverbruik in van uw eigen huishouden. Met hoeveel personen woont u in uw huis of appartement? Hoe vaak doucht u? Op welke tijden brandt er licht? Op basis van al mijn kennis over uw woning en uw energieverbruik genereer ik een overzichtelijk rapport. Hierin ziet u snel hoe u uw maandlasten kunt verlagen.

Nóg fijner en duurzamer wonen

Heeft u plannen om te verbouwen of te verduurzamen? Ik help u graag! Samen bekijken we de mogelijkheden voor een uitbouw, een dakkapel, een nieuwe ketel of zonnepanelen. Daarbij adviseer ik u over de meest verstandige keuzes. We komen er bijvoorbeeld snel achter of uw woning wel goed geïsoleerd is. Is dit niet het geval? Dan laat ik u zien hoe u door het aanbrengen van extra isolatie comfortabeler, duurzamer én voordeliger kunt leven.

Veiligheid voorop

Natuurlijk zorg ik ervoor dat alle woninginformatie veilig wordt opgeslagen in een afgeschermde omgeving. De gegevens die ik nodig heb om het energielabel te maken neem ik op in mijn systeem. Geheel geanonimiseerd, veilig en betrouwbaar. Via een unieke inlogcode heeft alleen ú toegang tot de gedetailleerde informatie over uw woning.

Veelgestelde vragen

Neem contact met ons op!

+31 73 750 63 65 info@smarttwin.nl