Loading...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Smart Twin? Hier vindt u een aantal veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Contact

In een digitaal basismodel van de woning worden naast de technische eigenschappen en kenmerken ook de locatie en ligging van de woning opgenomen. Daarnaast bestaan er diverse mogelijkheden om de informatie uit te breiden.

Dat gaat bijna vanzelf. Wanneer van de woning(en) een digitaal basismodel is opgebouwd, kunt u wijzigingen en extra informatie direct zelf doorvoeren in het digitale model. Smart Twin berekent dan automatisch de hieraan gekoppelde wijzigingen en consequenties.

Smart Twin adviseert u welke verduurzamingsopties en (toekomst)scenario’s mogelijk zijn voor uw woningen. U kunt in de digitale omgeving zelf ‘spelen’ met deze opties en verschillende scenario’s uitproberen. U ziet dan direct de resultaten en kosten van uw aanpassingen. Op een snelle en efficiënte manier kunt u zo de verschillende mogelijkheden bekijken en wijzigen, zonder tussenkomst van allerlei specialisten.

Bij verkoop van een huurwoning moet u het energielabel bij de overdracht overhandigen aan de koper. U moet dus beschikken over een correct en geldig definitief energielabel. Overhandigt u als woningverkoper geen afschrift van een definitief energielabel aan de nieuwe eigenaar, dan riskeert u een boete. De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport ) kan organisaties een boete opleggen van € 340 per woning.

Ja, de software is volledig goedgekeurd en voldoet aan de actuele regelgeving.

Ja, Smart Twin kan ook de WWS-punten berekenen.

Ja, Smart Twin is een zeer efficiënt en handig hulpmiddel bij het digitaliseren van uw woningbezit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Dat is geen probleem. We horen graag van u wat uw wensen precies zijn en kijken dan samen met u naar de opties die voor u het meest interessant zijn.

De mogelijkheden van Smart Twin zijn uniek. Smart Twin werkt anders: er wordt geen vooraf gedefinieerde ‘vaste’ informatie ingestopt (zoals plattegronden, tekeningen, woningwaarderingen, energie-indexen etc.), maar wel gegevens over ruimten, ligging en materialen. Pas als u bijvoorbeeld een plattegrond nodig hebt rekent het systeem op dat moment precies uit hoe groot een ruimte is, welke vorm deze is, etc. Op ieder moment kunt u dus beschikken over de meest actuele informatie (zonder dat er bouwkundige specialisten aan te pas moeten komen).

Neem contact met ons op!

+31 73 750 63 65 info@smarttwin.nl