Loading...

Je afzetmarkt in één klap vergroot

Je producten onder de aandacht bij particulieren op het grootste verduurzamingsplatform van Nederland

Ik wil mijn producten aanbieden via Smart Twin

Smart Twin voor fabrikanten

Ben je fabrikant of leverancier van verduurzamingsmaterialen, zoals duurzame apparaten, zonnepanelen, beglazing of warmtepompen? Door je producten toe te voegen, zijn deze gemakkelijk beschikbaar voor bewoners. Uitvoerders en installateurs kunnen op maat gemaakte offertes uitbrengen en daarin eenvoudig je producten verwerken. Zo komt de particuliere markt (nog beter) binnen handbereik en wordt je afzetmarkt in één klap aanzienlijk vergroot.  Via het overheidsplatform www.verbeterjehuis.nl komen je producten vanaf dit najaar in huis bij heel (verduurzamend) Nederland.

Maar dat is nog niet alles. Ook woningcorporaties, VVE’s en gemeenten gaan (buiten verbeterjehuis.nl om) werken met Smart Twin. En op termijn wordt deze software ook beschikbaar voor utiliteitsbouw. Dat betekent dat uw aanbod ook zichtbaar wordt voor deze bouwprofessionals.

Aanmelden

De voordelen

✔️ Landelijk bereik; je afzetmarkt in één klap vergroot

✔️ Gratis interactief platform voor alle inwoners van Nederland

✔️ Productinformatie op maat voor specifieke woning, gezinssituatie en behoefte

✔️ Koppeling met uitvoerders/installateurs/verwerkers

✔️ Altijd serieus geïnteresseerde klanten

✔️ Minimale marketing- en salesinspanningen

Advies over verduurzaming

Sinds het najaar van 2022 betreden woningeigenaren en huurders via de website www.verbeterjehuis.nl hun virtuele woning. Hierin ontdekken zij hun eigen verduurzamingsmogelijkheden. Waar valt winst te behalen? Heeft de woning nog geen dakisolatie? Kan er nog dubbel glas worden aangebracht? Is een warmtepomp een goede optie? Op basis van alle beschikbare woninginformatie en extra input vanuit de bewoner geeft Smart Twin volledig op maat gemaakte adviezen.

Wat levert het mij op?

In eerste instantie zichtbaarheid, bij zowel bewoners als bouw- en installatiebedrijven die je producten afnemen. Heeft een consument een sterke voorkeur voor jouw merk warmtepomp? Dan kan hij of zij dat kenbaar maken. Werken installateurs veel met jouw producten? Dan maak je hun werk op deze manier een stuk eenvoudiger. Wanneer je rechtstreeks aan consumenten levert, kunnen zij heel eenvoudig een offerte opvragen.

Werk uit handen

Deze verduurzamingstool is een gebruiksvriendelijke, intuïtieve omgeving. Gebruikers hebben geen enkele technische kennis nodig en vinden snel de weg in hun digitale woning. Dankzij het maatwerkadvies dat Smart Twin hen geeft, hoef je potentiële klanten niet meer intensief te informeren over hun ideale oplossing. Zij zijn al helemaal op de hoogte. Ook legt Smart Twin direct de verbinding met dealers, monteurs en installateurs. Zo vergroot je in één klap je afzetmarkt, zonder dat je extra marketing- of sales inspanningen hoeft te leveren.

Slimme BIM-bibliotheek

De technische basis is de grootste BIM-bibliotheek van Nederland; de BouwConnect Bibliotheek. Deze bevat volledig gespecificeerde producten van honderden fabrikanten en leveranciers. Door je producten in deze database op te nemen, wordt alle relevantie informatie van je producten direct toepasbaar voor duizenden bouwprofessionals (ontwerpers, tekenaars, bouwplantoetsers, etc). Daarnaast bereik je via de BCB nu dus ook de particuliere markt.

Bekijk brochure

Wil je het een en ander op een later moment nalezen of gemakkelijk doorsturen? Lees dan deze brochure eens door. Daarmee heb je alle informatie op de pagina overzichtelijk op een rijtje.

Heb je al een presentatie in de BouwConnect Bibliotheek (BCB)? Dan nemen wij je gegevens gratis op in het bedrijvenregister. Ben je nog geen deelnemer in BCB, dan bekijken we graag samen met jou de mogelijkheden. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Smart Twin / Verbeterjehuis.nl bieden allerlei nieuwe mogelijkheden. Via het platform Verbeterjehuis.nl. kun je je afzetmarkt in één klap aanzienlijk vergroten. Hiermee komt namelijk ook de particuliere markt binnen handbereik! Met één druk op de knop kan een serieus geïnteresseerde een offerte aanvragen. Verbeterjehuis.nl wordt dé plek waar producten en diensten op de juiste manier in beeld komen, direct bij de eindgebruiker.

Maar dat is nog niet alles. Ook woningcorporaties, VVE’s en gemeenten gebruiken Smart Twin. En dat zal in de toekomst alleen maar toenemen.

Om als fabrikant deel te nemen aan Smart Twin is het noodzakelijk dat (een deel van) je producten zijn opgenomen in de BouwConnect Bibliotheek (BCB). Natuurlijk helpen we je daar graag bij. Neem contact met ons op, dan gaan we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.