Loading...

Snel gerichte offertes uitbrengen

Dankzij uitgebreide digitale woninginformatie en een offertemodule meer tijd over voor je bouw-, montage- en installatiewerkzaamheden

Ik wil mijn diensten aanbieden via Smart Twin

Smart Twin voor uitvoerders, installateurs en verwerkers

Ben je installateur van verduurzamingsmaterialen, zoals duurzame apparaten, zonnepanelen, beglazing of warmtepompen? Door jouw dienstverlening/expertise te vermelden op Smart Twin word je zichtbaar voor woningeigenaren - landelijk of in je eigen regio - die hun woning willen verduurzamen. Met één druk op de knop vragen zij een offerte bij je aan voor de installatie van de door hen gekozen verduurzamingsmaatregel. Deze kun je vervolgens eenvoudig of zelfs geheel geautomatiseerd uitbrengen, op basis van technische informatie over hun specifieke woning die Smart Twin voor je klaarzet. Via www.verbeterjehuis.nl (het overheidsplatform voor verduurzaming) weet heel Nederland je binnenkort te vinden.

Aanmelden


Verduurzamingsadvies voor bewoners

Sinds het najaar van 2022 kunnen woningeigenaren en huurders hun virtuele woning binnenlopen via de website www.verbeterjehuis.nl. Daar onderzoeken zij de verduurzamingsmogelijkheden van hun specifieke woning. Waarop kunnen zij besparen? Is de woning al voorzien van gevel- of dakisolatie? Wat is het effect van HR++ glas? Kan er een hybride warmtepomp worden geplaatst? Aan de hand van de beschikbare woninginformatie en de aanvullende informatie die de bewoner toevoegt, brengt Smart Twin een op maat gemaakt verduurzamingsadvies uit en geeft het je gedetailleerde technische informatie die je helpt bij het uitbrengen van een offerte.

Welke informatie ontvang ik van Smart Twin?

De uitgebreide technische woninginformatie wordt door Smart Twin overzichtelijk gebundeld in verschillende rapporten. Daarnaast is het ook mogelijk om handmatig of automatisch offertes uit te brengen. Er is zelfs een eigen opnametool voorhanden voor uitvoerders, installateurs en verwerkers die het schouwen op locatie eenvoudiger maakt. 

De voordelen

✔️ Contact met goed geadviseerde bewoners

✔️ Alleen huisbezoeken bij serieus geïnteresseerde bewoners

✔️ Dankzij uitgebreide digitale woninginformatie sneller schouwen op locatie

✔️ Eenvoudig gerichte offertes uitbrengen, handmatig of geautomatiseerd

✔️ Minder tijd kwijt aan werkvoorbereiding

✔️ Beloning voor keurmerken, certificeringen en aansluiting bij brancheorganisaties

Werk uit handen

Deze verduurzamingstool is een gebruiksvriendelijke, intuïtieve omgeving. Bewoners hebben geen enkele technische kennis nodig en vinden snel de weg in hun digitale woning. Dankzij het uitgebreide maatwerkadvies hoef je potentiële klanten niet meer intensief te informeren over hun ideale oplossing. Zij zijn al goed op de hoogte en daardoor ben je minder tijd kwijt aan het uitbrengen van een offerte. Zo neemt Smart Twin je werk uit handen en hou je meer tijd over voor je bouw-, montage- en installatiewerkzaamheden.

Bekijk brochure

Wil je het een en ander op een later moment nalezen of gemakkelijk doorsturen? Lees dan deze brochure eens door. Daarmee heb je alle informatie op de pagina overzichtelijk op een rijtje.

Eenvoudig offertes uitbrengen

Naast het onderbouwd advies dat Smart Twin geeft, laat het direct de financieringsmogelijkheden, bijbehorend energieverbruik, maandlasten en subsidiemogelijkheden zien. Daarna toont Smart Twin welke erkende fabrikanten en leveranciers de betreffende producten aanbieden en welke installateurs het gevraagde werk kunnen uitvoeren. De bewoner vraagt met één druk op de knop een offerte bij je aan, die je vervolgens eenvoudig – of zelfs geheel geautomatiseerd – kunt uitbrengen.

Je beschikt met de Offertemodule zelf direct over relevante informatie voor het uitbrengen van een offerte. Nadat bewoners eenvoudig een offerte hebben aangevraagd, kun je deze snel (handmatig of geautomatiseerd) versturen. Daarmee bespaar je natuurlijk veel tijd en geld. Daarnaast levert het je zeer gerichte leads op naar klanten die serieus geïnteresseerd zijn in de oplossingen die je (en de fabrikanten met wiens materialen je werkt of wiens apparatuur je installeert) hen biedt. En zo zijn je diensten via het overheidsplatform verbeterjehuis.nl beschikbaar voor heel verduurzamend Nederland.

Zo wordt het opstarttraject van iedere opdracht eenvoudiger, sneller en minder kostbaar. Zo kun je je volledig richten op je echte werk en ben je minder tijd en geld kwijt aan acquisitie.

Tarieven

Download de gratis voorbeeld offerteaanvraag

Benieuwd naar de kracht van de Smart Twin Offertemodule? In deze pdf vind je een voorbeeld offerteaanvraag met daarbij een energiebespaarrapport, NTA 8800-rapport en ISSO 51-rapport.

* LET OP: hierin vind je fictieve data die enkel dienen als voorbeeld.

Download voorbeeld offerteaanvraag

Je vindt hier alles overzichtelijk op een rijtje.

Bij je Smart Twin Uitgebreid-account ontvang je bij iedere offerteaanvraag een compleet energiebespaarrapport van de betreffende woning, een NTA 8800-uittreksel en een Warmteverlies berekening (ISSO 51).

Het vernieuwde platform verbeterjehuis.nl gaat medio oktober 2022 live. Op dat moment wordt het proefaccount actief.

Nee, helemaal nergens. Het proefaccount is gratis en geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting. Als je niets doet, wordt je gratis proefaccount Smart Twin Uitgebreid na drie maanden automatisch teruggezet naar een kosteloos Smart Twin Basis-account.