Loading...

Wie zijn we?

Smart Twin is onderdeel van De Twee Snoeken. Ons team van 100 ontwerpers, technici, kostendeskundigen, bouwfysici, ICT’ers en communicatiedeskundigen staat voor een integrale aanpak van kleinschalige aanpassingen in woningen tot grootstedelijke opgaven als aardgasloze wijken, dorpen en steden. We zijn verbindend, verantwoordelijk en bevlogen. Iedere dag werkt ons brede team hard aan het verbeteren van uw woon- en werkomgeving.

Naar website De Twee Snoeken

Wat doen we?

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid bouwen we sinds 1961 als architectenbureau aan betere woningen en gebouwen, prettiger straten, leukere buurten, fijnere wijken en leefbare steden en gemeenten. Ons team werkt al ruim 30 jaar hard aan de ontwikkeling van slimme samenwerkende software. De opgedane bouwkundige kennis en ervaring is vastgelegd in onze bouwkundige softwaretoepassing.

Waarom doen we dat?

Wij geloven dat de manier waarop we wonen en werken nog veel beter kan! En wat zou het daarom mooi zijn als heel Nederland wordt gedigitaliseerd. Op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen altijd inzicht heeft in de mogelijkheden van zijn of haar eigen leefomgeving. Daarmee wordt keuzevrijheid vergroot, onderlinge communicatie en verbinding geoptimaliseerd en verduurzaming beter gefaciliteerd. Zo kan de digitalisering van Nederland bijdragen aan een mooier land.

Smart Twin & De Twee Snoeken

Smart Twin van De Twee Snoeken is een softwareapplicatie die alle eigenschappen van woningen in één digitale omgeving inzichtelijk maakt. Smart Twin is niet zomaar een zogenaamde digital twin van een woning, maar een zeer uitgebreide en slimme variant, die zelf nadenkt en advies geeft. Met behulp van deze 3D-woningmodellen kunnen woningen nauwkeurig in kaart worden gebracht, vastgoedportefeuilles financieel en bouwtechnisch worden beheerd en energielabels snel en eenvoudig worden afgemeld. De 3D-woningmodellen van Smart Twin zijn slimmer dan BIM, online beschikbaar (op alle devices) en voldoen aan de laatste normen en wetgeving. Woningen zijn direct in te zien en aan te passen zonder bouwkundige kennis of speciale software.

Neem contact met ons op!

+31 73 750 63 65 info@smarttwin.nl