Loading...

Online je eigen woning verbeteren en verduurzamen

meer over Smart Twin

Smart Twin voor bewoners

Je woning verduurzamen is belangrijk. Maar als bewoner zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Hoe kun je besparen op je energiekosten? Hoe kun je je huis het best isoleren? Hoeveel zonnepanelen passen er op je dak?

 

Online inzicht in kosten, besparingen & subsidies

Met Smart Twin ontdek je snel en eenvoudig hoe je je huis kunt verduurzamen. In de online tool kun je bekijken hoe je bijvoorbeeld de isolatie van je huis kunt verbeteren, wat de kosten zijn van het laten plaatsen van HR++ glas of een warmtepomp en hoeveel subsidie je kunt ontvangen. Ook zie je meteen hoeveel energie je gaat besparen.

 

Vrijblijvende offertes aanvragen

Heb je alle verbetermogelijkheden op een rijtje? Dan kun je online vrijblijvende offertes aanvragen bij gecertificeerde installateurs bij jou in de buurt. Smart Twin is helemaal onafhankelijk. Zo krijg je een duidelijk en eerlijk beeld van hoe je kunt verduurzamen. Goed voor je huis, het milieu en je portemonnee.

 

Hoe begin ik met verduurzamen?

Heb je een koopwoning en wil je zien hoe je je huis kunt verduurzamen? Op verbeterjehuis.nl kun je met Smart Twin in je eigen 3D-woning onderzoeken welke verbeter- en verduurzamingsmogelijkheden het best passen bij jouw huis en situatie.

 

Smart Twin is partner van Verbeterjehuis en is mede in opdracht van de Rijksoverheid ontwikkeld. Verbeterjehuis is dé onafhankelijke website van Nederland voor advies op het gebied van verduurzamen.  

De voordelen

✔️ Je eigen digitale woning

✔️ Persoonlijk en onafhankelijk advies op maat 

✔️ Helemaal gratis

✔️ Meteen zien welke subsidies je krijgt

✔️ Vrijblijvend offertes aanvragen bij gecertificeerde installateurs