Loading...

Unieke en interactieve woninginformatie voor kopers en verkopers

Geef verkopers en kandidaat-kopers optimaal inzicht in woningen en toekomstige (verduurzamings)mogelijkheden

Ik wil meer weten over Smart Twin

Smart Twin voor makelaars

Samen informeren we een kandidaat-koper optimaal over de woning die men op het oog heeft.

Potentiële kopers kunnen in een online 3D-model het huis al geheel naar wens aanpassen, kijken naar de beste verduurzamingsmogelijkheden en de woning virtueel inrichten of verbouwen. In een op maat gemaakt magazine vinden zij alle relevante woninginformatie bij elkaar. Op die manier is de tool een waardevolle aanvulling op de verkoopbrochure.

Zo zorgt Smart Twin ervoor dat makelaar en verkoper optimaal worden ondersteund.

De voordelen

✔️ Interactief en online platform met unieke woninginformatie

✔️ Slimme 3D-modellen van specifieke woning

✔️ Direct inzicht in verduurzamingsmogelijkheden

✔️ Energiebesparing en subsidiemogelijkheden live in beeld

✔️ Razendsnelle berekeningen en visualisaties

✔️ Koppeling met gecertificeerde installateurs en uitvoerders

✔️ Optimaal zicht op future proof wonen

Mijn Thuis Magazine

Met een uniek magazine, dat in je eigen huisstijl is vormgegeven, kun je kandidaat-kopers inzicht geven in alle relevante woninginformatie. Wat zijn de basisgegevens van de woning, hoe duurzaam is de woning op dit moment én: wat zijn de concrete verduurzamingsmogelijkheden? In een energiedossier vind je alle informatie handig bij elkaar. Mijn Thuis Magazine toont een aantal bespaarscenario’s en wijst je klanten op de financieringsmogelijkheden en de eventuele duurzaamheidskorting op de hypotheek.

Neem alvast een kijkje in het voorbeeldexemplaar hiernaast.

Online 3D-model

In mijn online omgeving vinden kandidaat-kopers allerlei relevante informatie over de woning; van plattegronden tot het huidige energieverbruik en mogelijke verduurzamingsmaatregelen. Hier kunnen zij de verduurzamingsmogelijkheden van de specifieke woning uitgebreid onderzoeken. Hoe kan men de woning het best isoleren? Hoeveel zonnepanelen passen er op het dak? Wat zijn de kosten daarvan, welke subsidies zijn er mogelijk en wat leveren de energiebesparende maatregelen precies op?

Verbeterpakketten

Smart Twin geeft concrete voorbeelden van verbeterpakketten die mogelijk zijn voor de specifieke woning. Deze worden weergegeven in overzichtelijke tabellen. Hierbij is gerekend met de meest actuele en realistische cijfers. De huidige situatie wordt daarin afgezet tegen verschillende verbeterpakketten. Zo geeft Smart Twin inzicht in de verbetermaatregelen met (afzonderlijke en totale) kosten, het energielabel van de woning en de totale woonlasten. Smart Twin maakt ook de waardestijging van de woning inzichtelijk die ontstaat door het toepassen van de verbeteringen.

Offertes aanvragen

Bij iedere mogelijke verbetermaatregel krijgen kopers inzicht in de energiebesparing, bijbehorende kosten en bouwkundige consequenties, maar ook in de subsidiemogelijkheden. Smart Twin doet ook passende suggesties voor partijen die de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Onder meer op basis van locatie, inhoud van de aanvraag en expertises. Vervolgens kan de bewoner direct op maat gemaakte offertes aanvragen. Aan de hand van een energiebespaarrapport, NTA 8800-rapportage en een ISSO51/warmteverliesrapport stellen uitvoerende partijen snel een op maat gemaakte offerte op.

Virtuele woning inrichten

Ook de inrichting van de woning kunnen potentiële kopers visualiseren in de 3D-woning. Willen zij alvast kijken of de huidige bank past op de plek die zij daarvoor hebben bedacht? In de plattegronden kunnen zij naar lieve lust schuiven met meubels, de indeling van de woonkamer aanpassen en binnenwanden verwijderen of plaatsen. Ook kan er worden onderzocht of het plaatsen van een aanbouw of dakkapel mogelijk is. En het mooie is: Smart Twin rekent direct de gevolgen voor de energiekosten door.

Smart Twin voor makelaars gratis uitproberen?

Dat kan in de live demo-omgeving! Daarin maak je kennis met alle functionaliteiten van de software. Wil je zelf kunnen rondkijken en zien wat Smart Twin voor Makelaars kan betekenen voor jouw organisatie? Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. Je ontvangt dan een persoonlijke inlogcode, waardoor je direct aan de slag kunt.

Gratis uitproberen

Smart Twin wordt op dit moment al gesteund of gebruikt door